Våra tjänster

Städtagen har flera olika typer av hushållsnära tjänster inom städ i Uppsala. Vi erbjuder både hemstäd till privatpersoner, men även kontorsstäd till företag. Ni bestämmer vad som ska ingå i städningen och hur ofta vi ska komma och städa hos er. Städningen finns som abonnemang, men även enstaka gånger vid t.ex. storstädning, visningsstäd eller flyttstäd.

Städhjälp för hushåll och företag

Vi är ett serviceinriktat företag och vill därför leverera fantastisk städning, varje gång. När du väljer oss som städfirma får du ett eget städteam. På så sätt blir det tryggt för er, att det är samma personer som kommer hem och städar hos er. Städteamet vet rutinerna och hur ni vill ha det hemma hos er.

Hos oss kan ni ha ett abonnemang, där ni bestämmer hur ofta ni vill ha städning, om ni vill ha städning varje vecka, varann vecka eller vad som passar er bäst. Vi på Städtagen kan förslagsvis ta hand om vardagssysslor såsom strykning, tvätt och disk. Vi anpassar och efter era behov och önskemål, för att ni ska få ett så bra städupplevelse som möjligt.

Förutom abonnemang för hemstäd eller kontorsstäd erbjuder vi även flyttstäd, storstäd, fönsterputs och visningsstäd inför försäljning av bostad. Behöver du storstädning, som exempelvis städning efter fest, kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss på e-mail info@stadtagen.se eller tel 018-15 11 85 för ett möte och offert.

Priser:

Hushåll-priser inkl. moms och efter RUT-avdrag
Abonnemang Hemstäd260:-/tim
Storstäd275:-/tim
Flyttstäd275:-/tim
Fönsterputsenl ök/pris per fönster och storlek

*Serviceavgift på 95-120:-/städtillfälle tillkommer. Städtagen ombesörjer ansökan av RUT-avdrag.

Företag-priser exkl. moms
Abonnemang Företagstäd390:-/tim
Storstäd405:-/tim
Flyttstäd405:-/tim
Fönsterputsenl ök/pris per fönster och storlek

Hur kan vi hjälpa dig?


Välj om du vill bli uppringd eller om du vill skicka in en specifik förfrågan