Kontorstädning

Kontorsstädning

Kontorsstädning - kvinna rengör skrivbord

Varför Städtagen

Kontorsstädning Uppsala

Vill du att dina anställda och besökare ska mötas av en rent och välstädat kontor? Vi utför professionell kontorsstädning i Stockholm och Uppland, alltid med högsta kvalitet i fokus.

Kontorsstädning

Kontorsstädning pris

Timpriset för kontorsstädning varierar mellan 390 – 440 kr/timme. Intervallerna i timpriset beror på vilka tider du vill få städningen utförd på. Under kvällar och helger är timpriset högre.

Städat kontor för dina anställda och besökare

Att hålla ett kontor rent och städat är viktigt för såväl medarbetare som kunder. Samtidigt är det en miljö där många rör sig och som fort blir stökig utan att någon aktivt smutsar ner – man har på sig skorna inomhus, de gemensamma sopkorgarna fylls fort och ingen vill egentligen ta ansvar för någon annans skräp. Dessutom vill dina medarbetade såklart ägna sig åt sina viktiga arbetsuppgifter, inte åt att tömma soporna!

Därför erbjuder vi professionell kontorsstädning, alltid med högsta kvalitet, service och hygien i fokus. För oss är det viktigt att alltid leverera högsta standard som säkerställer en fräsch, professionell och produktiv arbetsmiljö för dig, dina medarbetare och alla som besöker ert kontor. Vi städar alla typer av företag!

Flexibel kontorsstädning för just era behov

En kontorsstädning inkluderar vanligtvis städning av kontorsutrymmen, toaletter, kök och andra gemensamma områden. Men självklart kan vi också ta hand om övriga ytor där ni har städbehov. Kanske har ni glasväggar som behöver putsas ofta? Kanske är det viktigt för er att receptionen alltid ser nystädad och välkommande ut? Vi tar hand om er kontorsstädning och prioriterar det som är viktigast för er.

Olika kontor och företag har olika behov och krav när det gäller kontorsstädning. Det kan variera bland annat baserat på hur många som rör sig i lokalerna, vilka slags lokaler och rum som behöver städas samt vilken slags verksamhet ni har. Därför tar vi tillsammans med er fram en anpassad plan för vad just ni vill ha för slags kontorsstädning, vad som ska ingå och hur ofta.

Lägg tid på rätt saker. Låt oss ta hand om städet.

Varför Städtagen

Varför kontorsstädning?

På många kontor är det vanligt att exempelvis ha städscheman, turas om att plocka ur diskmaskinen och att alla har eget ansvar över den egna arbetsplatsen. Men varken du eller dina anställda vill att någon ska behöva dammsuga eller städa toaletterna under arbetstid.

Med vår professionella kontorsstädning kan ni i stället fokusera helt på era arbetsuppgifter, och samtidigt njuta av en välstädad och omvårdad kontorsmiljö. Våra städare är erfarna och noggranna, och ser vilka behov just ni har. Det är lätt att råka missa ett dammigt hörn eller en smutsig glasruta om du går förbi det varje dag, men det kan vara det allra första en viktig kund ser när de kliver in på ert kontor.

Varför Städtagen

Kontorsstädning i Stockholm och Uppsala med Städtagen

Med oss får du alltid hög kvalitet, service och flexibilitet. Tillsammans med dig kommer vi överens om vad vi ska utföra under din kontorsstädning samt vilken tid och hur ofta vi ska komma och städa.

Alla våra medarbetare utbildas och är anslutna till kollektivavtal, och självklart är vi försäkrade om något mot förmodan skulle råka skadas på ditt kontor. Vi utför kontorsstädning i Stockholm och Uppland. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vanliga frågor kontorsstädning

Vad ingår i en kontorsstädning?

Moment som alltid ingår är bl.a. dammsugning, dammtorkning, tömning av sopor och papperskorgar, putsa speglar och ytor, ta bort fläckar. Vår kontorsstädning är flexibel och anpassad efter era behov.

Hur lång tid ska det ta att städa ett kontor?

Det beror på storleken på lokalen och på vad som ska ingå i städningen, men det kan ta alltifrån en timme till flera timmar.

Vad kostar städning av kontor?

Timpriset för kontorsstädning varierar mellan 390 – 440 kr/timme. Intervallerna i timpriset beror på vilka tider du vill få städningen utfört på. Under kvällar och helger är timpriset högre.

Hur ofta ska ett kontor städas?

Det beror på hur många det är som vistas i lokalerna. Mindre lokaler där man inte tar emot gäster/kunder räcker det att man städar en gång i veckan medan större lokaler med ett väntrum rekommenderas att städas oftare, kanske till och med dagligen.

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.