Kontorsstädning Stockholm och Uppsala

Vill du att dina anställda och besökare ska mötas av en rent och välstädat kontor? Vi utför professionell kontorsstädning i Stockholm och Uppland, alltid med högsta kvalitet i fokus.

Städat kontor för dina anställda och besökare

Att hålla ett kontor rent och städat är viktigt för såväl medarbetare som kunder. Samtidigt är det en miljö där många rör sig och som fort blir stökig utan att någon aktivt smutsar ner – man har på sig skorna inomhus, de gemensamma sopkorgarna fylls fort och ingen vill egentligen ta ansvar för någon annans skräp. Dessutom vill dina medarbetade såklart ägna sig åt sina viktiga arbetsuppgifter, inte åt att tömma soporna!

Därför erbjuder vi professionell kontorsstädning, alltid med högsta kvalitet, service och hygien i fokus. För oss är det viktigt att alltid leverera högsta standard som säkerställer en fräsch, professionell och produktiv arbetsmiljö för dig, dina medarbetare och alla som besöker ert kontor.

Kontorsstädning Stockholm

Flexibel kontorsstädning för just era behov

Olika kontor och företag har olika behov och krav när det gäller kontorsstädning. Det kan variera bland annat baserat på hur många som rör sig i lokalerna, vilka slags lokaler och rum som behöver städas samt vilken slags verksamhet ni har. Därför tar vi tillsammans med er fram en anpassad plan för vad just ni vill ha för slags kontorsstädning, vad som ska ingå och hur ofta.

En kontorsstädning inkluderar vanligtvis städning av kontorsutrymmen, toaletter, kök och andra gemensamma områden. Men självklart kan vi också ta hand om övriga ytor där ni har städbehov. Kanske har ni glasväggar som behöver putsas ofta? Kanske är det viktigt för er att receptionen alltid ser nystädad och välkommande ut? Vi tar hand om er kontorsstädning och prioriterar det som är viktigast för er.

Kontorsstädning

Varför kontorsstädning?

På många kontor är det vanligt att exempelvis ha städscheman, turas om att plocka ur diskmaskinen och att alla har eget ansvar över den egna arbetsplatsen. Men varken du eller dina anställda vill att någon ska behöva dammsuga eller städa toaletterna under arbetstid.

Med vår professionella kontorsstädning kan ni i stället fokusera helt på era arbetsuppgifter, och samtidigt njuta av en välstädad och omvårdad kontorsmiljö. Våra städare är erfarna och noggranna, och ser vilka behov just ni har. Det är lätt att råka missa ett dammigt hörn eller en smutsig glasruta om du går förbi det varje dag, men det kan vara det allra första en viktig kund ser när de kliver in på ert kontor.

Kontorsstädning i Stockholm och Uppsala med Städtagen

Med oss får du alltid hög kvalitet, service och flexibilitet. Tillsammans med dig kommer vi överens om vad vi ska utföra under din kontorsstädning samt vilken tid och hur ofta vi ska komma och städa.

Alla våra medarbetare utbildas och är anslutna till kollektivavtal, och självklart är vi försäkrade om något mot förmodan skulle råka skadas på ditt kontor. Vi utför kontorsstädning i Stockholm och Uppland. Kontakta oss så berättar vi mer!

Hur kan vi hjälpa dig med kontorsstädning?


Välj om du vill bli uppringd eller om du vill skicka in en specifik förfrågan