Om oss

Vi startade Städtagen med en övertygelse om att ”det här måste gå att göra bättre”. Vår vision är att ge våra kunder en fantastisk städupplevelse med en ren och fin miljö i hemmet eller företaget. Vårt motto är att leverera högsta kvalitet med
ett stort engagemang och få våra kunders förtroende.

Prata med oss

Om oss

Städtagen startade 2017 med ambitionen att vårt städerbjudande ska hålla absolut toppklass. Vi har under många år själva använt oss av städhjälp och upplevt exempel på både dålig service och kvalitet. Dessutom har personalomsättningen ofta varit stor vilket medfört sämre kontinuitet och kvalitetssäkring. När vi nu fick möjlighet att starta upp med ett fantastiskt städteam tvekade vi inte en sekund!

Ute-Tak
Vi har nu utökat verksamheten och samarbetar numera med Ute-tak. Ute-tak är ett företag specialiserat på takbehandlingar och takarbeten i Stockholm. De erbjuder tjänster så som tak- och fasadmålning, snöskottning m.m.

Ute-tak liksom vi brinner för att leverera tjänster av högsta kvalité till kunderna. Läs mer om deras tjänster kring takarbete och takbehandlingar på deras hemsida.

Arbeta hos oss:

Är du serviceinriktad, erfaren och drivs av att leverera högsta kvalitet? Då vill vi att du arbetar med oss. Vi söker dig som är organiserad, pålitlig och har sinne för detaljer. I gengäld erbjuder vi en stabil arbetsplats med bra villkor enligt kollektivavtal, bra förmåner, rätt redskap och god ersättning. Vi vill att våra medarbetare ska känna stolthet, uppskattning och engagemang.

Se våra lediga tjänster och skicka din ansökan!

Kontakta oss idag