Om oss

Vi är Städtagen

Städtagen – i samarbete med UTE TAK och Blidö Mur & Puts

Vi som arbetar på Städtagen har länge varit verksamma som företagare och har själva anlitat städföretag genom åren där vi upplevt exempel på både dålig service och kvalitet. Det var just därför vi år 2017 startade Städtagen – vi tänkte helt enkelt att ”detta måste gå att göra bättre”. Vi vet vad både privat- och företagskunder förväntar sig av sin anlitade städfirma. Och det är precis den förväntan som har legat till grund för de höga krav vi idag ställer på Städtagen.

Städtagen är alltså ett samarbetsföretag till UTE TAK och även systerbolag till Blidö Mur & Puts. Som företagare trivs vi som allra bäst när vi får helhetsansvar för stora projekt där vi utför punktinsatser inom bygg och renovering, medan vi över tid tar ansvar för hållbarhet och livslängd av såväl utomhus- som inomhusmiljöer.

UTE TAK

UTE TAK är ett företag specialiserat på takbehandlingar och takarbeten i Stockholm och Uppsala. De erbjuder allt ifrån stora totalentreprenader för tak och fasad till löpande tjänster som takskötsel, snöskottning och taksäkerhet med mera.

UTE TAK brinner, liksom vi, för att leverera tjänster av högsta kvalitet. Läs mer om deras tjänster kring takarbete och takbehandlingar på deras hemsida.

Blidö Mur & Puts

Inom vår konstellation finns även Blidö Mur & Puts som hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner med murning, putsning och olika fasadarbeten i Stockholm med omnejd. Med över 40 års erfarenhet i branschen kan de med gott självförtroende titulera sig som proffs på fasadarbeten. Läs mer om deras olika tjänster kring murning och puts här!

Om oss

Arbeta hos oss

Är du serviceinriktad, erfaren och drivs av att leverera högsta kvalitet? Då vill vi att du arbetar med oss. Vi söker dig som är organiserad, pålitlig och har sinne för detaljer. I gengäld erbjuder vi en stabil arbetsplats med bra villkor enligt kollektivavtal, bra förmåner, rätt redskap och god ersättning.

Vi vill att våra medarbetare ska känna stolthet, uppskattning och engagemang. Se våra lediga tjänster och skicka in din ansökan!

Lägg tid på rätt saker. Låt oss ta hand om städet.