Städning till bostadsrättsföreningar

Vi städar hos BRF:er

Renhållning av trapphus och gemensamma utrymmen

Med städtjänster från Städtagen kan ni känna er trygga med renhållningen av trapphus, förrådsutrymmen och övriga gemensamma ytor. Som ansvarig för att beställa städtjänster till er bostadsrättsförening vill du säkerställa att er leverantör är seriös och pålitlig. Som företag lever Städtagen upp till det ni ska förvänta er från er leverantör av städtjänster. Vi har relevanta miljöcertifieringar och kollektivavtal för alla anställda.

Behovsanpassad städning

Vi lär oss snabbt hur slitage och behov ser ut i era olika trapphus och anpassar självklart vårt uppdrag för att leverera det resultat som ni önskar. Är er BRF intresserade av hur ett uppdrag med Städtagen skulle se ut? Låt oss börja med en genomgång av de trapphus och utrymmen som ska städas så kan vi planera för hur vi bäst kan leverera till er.

Renhållning av utomhusmiljö

De flesta bostadsrättsföreningarna har även ytor utomhus som behöver renhållning. Under vintern kan det behövas skottning och sandning, på våren sopning och under sommaren krävs såklart trädgårdsskötsel. Vi tittar gärna på möjligheten att ta hand om alla era gemensamma utrymmen – både inomhus och utomhus.

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.