Hemstäd i lägenheter och villor

Vi städar hos privatpersoner

Städhjälp för hemmet

På Städtagen strävar vi inte enbart efter att göra ditt hem så rent det kan bli, utan vi sätter även stor vikt vid att erbjuda en förstklassig service. Vi är medvetna om hur betydelsefullt det är med kontinuitet. Som kund är det tryggt att veta att samma team kommer till er varje vecka för att sköta städningen. Därför erbjuder vi er ett dedikerat team som tar hand om städningen i ert hem. Detta ger er en rad fördelar, men framför allt kan vi garantera att ni får personal som är väl förtrogna med era rutiner och vet exakt hur ni önskar att er städning ska utföras.

Vi finns här för dig och ditt hem

På Städtagen är vår främsta målsättning att skapa ett renare hem för våra kunder och därigenom förtjäna deras förtroende. Vi jobbar med och är stolta över vårt samarbete mellan oss och våra kunder. Städtagens tjänster är designade för att täcka dina behov och önskemål. Tillsammans kommer vi överens om ett abonnemang och en städplan som passar dig bäst. Vid val av ett städabonnemang är priset för hemstädning 260:- per timme.

Utöver vår reguljära städning kan vi även bistå med en mängd vardagssysslor såsom strykning, tvättning och disk. Vid behov kan vi även utföra enstaka storstädningar, exempelvis efter renoveringar eller för att noggrant rengöra kök och badrum. Priset för sådana storstädningar är 275:- per timme. Vi är här för att anpassa oss efter dina behov och leverera den service du förtjänar.

Mer än städning

För vissa kunder gör vi mycket mer än traditionellt städ. Vi avlastar inom i stort sett alla vardagssysslor, allt från disk, tvätt och strykning till arbete i trädgården. Kombinerat med återkommande städ och punktinsatser med fönsterputs så får våra kunder massor med tid över till annnat.

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.