Städtagen Städfirma i Uppsala

Storstädning

Ett tidskrävande jobb som vi gärna gör åt dig!  

Storstädning Uppsala

Städning är ett nödvändigt ont, som inte bara bör göras för att få det fint hemma. Det är även viktigt att underhålla och städa hemmet för att det inte ska slitas och få onödiga skador. Hur ofta man bör städa beror såklart på en mängd faktorer, men en tumregel är ungefär en gång i veckan. Någon eller några gång per år är det viktigt att gå igenom hemmet mer grundligt och utföra en storstädning. Detta är ett tidskrävande jobb som innebär att man städar på ställen som annars inte får så mycket kärlek – såsom i ugnen, ovanpå skåp och bakom skrymmande möbler.

Vi på Städtagen är proffs på just städ och vi utför gärna en storstädning hemma hos dig. Kanske är det dags för den årliga storstädningen, eller så är du i behov av det på grund av en avklarad renovering eller för att du behöver en storstädning av kök och badrum.

Pris för storstädning är 275 kr per timme.

Storstäd med ett mål – renare kan det inte bli

Har du särskilda önskemål om något vi ska fokusera på när vi genomför en storstädning av ditt hem så går de självklart att tillgodose. Annars har vi en standardiserad checklista för alla delar vi genomför under en storstädning. Hör av dig till oss så delar vi den!

Innan vi lämnar ditt hem vill vi känna att ”renare kan det inte bli” – annars är vi inte nöjda! Detta är våra ledord och vi vill att du ska känna exakt så när du kommer hem efter att vi har städat. Med tanke på hur nöjda våra kunder är så verkar det onekligen som att vi lyckas leverera detta.

Kontakta oss redan idag för att boka en storstädning.

Kontakta oss!


Fyll i informationen så återkopplar vi inom kort.