Storstädning

Storstädning Uppsala

Ett tidskrävande jobb som vi gärna gör åt dig!

Någon gång per år kan det vara bra att storstäda hemmet för att underhålla det och för att få känslan av att allt i hela huset är rent. Städtagen erbjuder storstädning för alla typer av fastigheter och lokaler. Vi utgår från era behov med fokus på att leverera städning av högsta kvalitet med så bra service som möjligt så att du kan tänka på annat.

Storstädning Uppsala

Storstädning Uppsala pris

Pris för storstädning är 275 kr per timme.

Städning är ett nödvändigt ont, som inte bara bör göras för att få det fint hemma. Det är även viktigt att underhålla och städa hemmet för att det inte ska slitas och få onödiga skador.

Hur ofta man bör städa beror såklart på en mängd olika faktorer, men en tumregel är att göra det ungefär en gång i veckan. Någon eller några gång per år är det viktigt att gå igenom hemmet mer grundligt och utföra en storstädning. Detta är ett tidskrävande jobb som innebär att man städar på ställen som annars inte får så mycket kärlek – såsom i ugnen, ovanpå skåp och bakom skrymmande möbler.

Storstädning checklista

I storstädning ingår (förutom det som ingår i vanlig städning):

  • Fönsterputs av samtliga fönster
  • Dammtorkning av väggar, dammtorkning ovanpå skåp och hyllor. Vi våttorkar inte målade och tapetserade väggar
  • Badrum från tak till golv, frånluftsventiler och brunnar. Vattenlås i handfat och städning inuti skåp går att lägga till
  • Ugn. Avtorkning av hyllplan på kylskåp kan läggas till
  • Tvättmaskin rengörs och körs igång på ett rengöringsprogram
  • Frånluftsventiler, ovanpå skåp och hyllor i samtliga utrymmen

Skulle ni vilja ha något specifikt städat så är vi flexibla!

Nöjd-kund-garanti

Med Städtagens Nöjd-kund-garanti kan du känna dig trygg med att vår storstädning levererar det du förväntat dig. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med vårt utförda arbete så hör av dig direkt så ska vi se till att åtgärda det vi har missat.

Om du har särskilda önskemål kring att vi ska fokusera på något särskilt när vi genomför en storstädning av ditt hem så går det självklart att tillgodose. Annars har vi en standardiserad checklista för alla delar vi genomför under en storstädning. Hör av dig till oss så delar vi den med dig!

Innan vi lämnar ditt hem vill vi känna att ”renare kan det inte bli” – annars är vi inte nöjda! Detta är våra ledord och vi vill att du ska känna exakt så när du kommer hem efter att vi har städat. Med tanke på hur nöjda våra kunder är så verkar det onekligen som att vi lyckas leverera detta. Kontakta oss redan idag för en storstädning!

Vanliga frågor storstädning

Vad ingår i en storstädning?

Vid en storstädning städas ert hem från golv till tak och vi städar där man vanligtvis inte städar. Vi rengör ovanför garderober och skåp i köket, torkar hela köksluckorna, ugnen och fläkten i köket. I badrummet gör vi rent golvbrunnar och väggar. I rummen flyttar vi sängar och möbler för att komma åt under och bakom, så länge det inte finns risk för repor på golvet eller skador på möbeln. Det är vanligt att fönsterputs ingår i storstädningen. Rengöring av ugn ingår men kyl är en tilläggstjänst.

Hur gör man en storstädning?

Vi brukar börja med köket, som oftast är det tuffaste. Sen dammar, dammsuger och våttorkar vi hela huset. Vi avslutar med en ordentlig genomgång av badrummet.

Vi har med oss alla medel och verktyg, inklusive stege. Vi använder microfibertrasor med färgkodning för att skilja på trasor för badrum, kök och övriga rum.

Hur lång tid tar en storstädning?

Storstädning är mer tidskrävande än regelbunden hemstädning men brukar ta mellan fyra till åtta timmar. Tiden beror på storleken och skicket på din bostad. Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök för mer rättvis offert.

Hur mycket kostar en storstädning?

275 kr/timmen inkl. moms och efter RUT-avdrag. Hur många timmar det tar beror på storleken på din bostad och vad som ska städas. Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök för mer rättvis offert.

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.