Storstädning

Storstädning i Uppsala

Ett tidskrävande jobb som vi gärna gör åt dig!

Ibland behöver det tas rejäla tag som efter en fest, efter semestern eller för att få känslan av att allt i hela huset är rent. Städtagen erbjuder storstädning för alla typer av fastigheter och lokaler. Vi utgår från era behov med fokus på att leverera städning av högsta kvalitet med så bra service som möjligt så att du kan tänka på annat.

Storstädning Uppsala

Städning är ett nödvändigt ont, som inte bara bör göras för att få det fint hemma. Det är även viktigt att underhålla och städa hemmet för att det inte ska slitas och få onödiga skador.

Hur ofta man bör städa beror såklart på en mängd olika faktorer, men en tumregel är att göra det ungefär en gång i veckan. Någon eller några gång per år är det viktigt att gå igenom hemmet mer grundligt och utföra en storstädning. Detta är ett tidskrävande jobb som innebär att man städar på ställen som annars inte får så mycket kärlek – såsom i ugnen, ovanpå skåp och bakom skrymmande möbler.

Vi på Städtagen är proffs på städ och vi utför gärna en storstädning hemma hos dig. Kanske är det dags för den årliga storstädningen? Är du i behov av en ordentlig städning på grund av en avklarad renovering? Eller behöver du helt enkelt en storstädning av kök och badrum?

Pris för storstädning är 275 kr per timme.

Storstäd med ett mål – renare kan det inte bli

Om du har särskilda önskemål kring att vi ska fokusera på något särskilt när vi genomför en storstädning av ditt hem så går det självklart att tillgodose. Annars har vi en standardiserad checklista för alla delar vi genomför under en storstädning. Hör av dig till oss så delar vi den med dig!

Innan vi lämnar ditt hem vill vi känna att ”renare kan det inte bli” – annars är vi inte nöjda! Detta är våra ledord och vi vill att du ska känna exakt så när du kommer hem efter att vi har städat. Med tanke på hur nöjda våra kunder är så verkar det onekligen som att vi lyckas leverera detta.

Kontakta oss redan idag för att boka en storstädning.

Lägg tid på rätt saker. Låt oss ta hand om städet.