Flyttstäd

Anlita en städfirma för hjälp med flyttstäd istället! Då slipper ni storstädningen och kan lägga tid på annat.

Vi fixar flyttstädningen

Att flytta kan vara stressigt och jobbigt nog. Om man inte är van vid sådan storstädning som flyttstäd kräver kan städningen inför flytt vara både tråkigt och tidskrävande. Anlita oss så tar vi hand om flyttstädningen åt er! Vi är noggranna, effektiva och utför allt möjligt inom flyttstädning såsom att rengöra element till att frosta ur frysen. Städtagens erfarna städare ser till att flyttstädningen blir utförd korrekt och med garanti att den uppfyller kraven för en godkänd flyttstädning.

Vad som ingår vid flyttstädning och hur mycket det kostar varierar. Vi anpassar oss efter era behov och hur mycket städning som krävs kan skilja sig från fall till fall. Därför utgår vi från en kostnad per timme och inte pris per kvm.

Priset för flyttstäd är 275:-/timme. Kostnaden är inklusive moms och efter RUT-avdrag. En serviceavgift på 95-120:-/städtillfälle tillkommer. Städtagen ordnar med ansökan av RUT-avdrag.

Kontakta oss för ett möte eller offert på flyttstädning för just er lägenhet eller villa. Hör av dig antingen till vår e-mail info@stadtagen.se eller tel 018-15 11 85.

Hur kan vi hjälpa dig?


Välj om du vill bli uppringd eller om du vill skicka in en specifik förfrågan