Flyttstäd

Flyttstäd Uppsala

Flyttstäd i Uppsala med omnejd

När det kommer till att flytta är en viktig del av processen att lämna din gamla bostad i bästa möjliga skick. Med Städtagens flyttstäd för lägenheter och villor kan du vara säker på att din gamla bostad kommer att vara skinande ren och redo för de nya ägarna.

Noggrant och effektivt flyttstäd

Att flytta kan vara stressigt och jobbigt nog. Om man inte är van vid den slags storstädning som flyttstäd kräver kan städningen inför flytt vara både tråkigt och tidskrävande. Anlita oss så tar vi hand om flyttstädningen åt er! Vi är noggranna, effektiva och utför allt möjligt inom flyttstädning, såsom att rengöra element och frosta ur frysen.

Städtagens erfarna städare ser till att flyttstädningen blir utförd korrekt och med garanti att den uppfyller kraven för en godkänd flyttstädning.

Observera att om det är en flyttstädning av dödsbo så är det en dödsbostädning ni ska boka.

Flyttstädning vad ingår

Vad som ingår vid flyttstädning och hur mycket det kostar varierar. Vi anpassar oss utifrån era behov och hur mycket städning som krävs kan skilja sig från fall till fall. Därför utgår vi från en kostnad per timme och inte pris per kvm.

Flyttstädning pris

Priset för flyttstädning är 275:-/timme. Kostnaden är inklusive moms och efter RUT-avdrag. En serviceavgift på 95–120:-/städtillfälle tillkommer. Städtagen ordnar med ansökan av RUT-avdrag.

Flyttstädning lägenhet pris

Priset för flyttstäd är 275:-/timme. Kostnaden är inklusive moms och efter RUT-avdrag. En serviceavgift på 95–120:-/städtillfälle tillkommer.

Flyttstädning villa pris

Priset för flyttstäd är 275:-/timme. Kostnaden är inklusive moms och efter RUT-avdrag. En serviceavgift på 95–120:-/städtillfälle tillkommer.

Varför välja flyttstäd från Städtagen?

  • Städtagen är erfarna städexperter: Vårt team av erfarna städare har kunskapen och expertisen som krävs för att utföra en grundlig och effektiv flyttstädning. Vi tar hand om alla detaljer för att säkerställa att bostaden är i toppskick, från noggrann rengöring av golv och ytor till rengöring av vitvaror och fönster.
  • Städredskap som håller måttet och är skonsamma mot miljön. Vi använder oss av modern utrustning för att uppnå de bästa resultaten. Vår utrustning och städmedel är effektiva, miljövänliga och säkerställer att inga smuts- eller dammrester lämnas kvar.
  • Städtagen anpassar städningen efter dina behov. Vi vet att varje bostad är unik, och vi förstår att olika utrymmen kräver olika tillvägagångssätt. Vi anpassar vår flyttstädning efter dina specifika behov och ser till att varje hörn och yta i bostaden får den noggranna uppmärksamhet den förtjänar.
  • Flyttstäd sparar tid. Att utföra en flyttstädning på egen hand kan vara tidskrävande och stressande. Genom att anlita Städtagen kan du spara tid och fokusera på andra viktiga aspekter av din flytt, med vetskapen om att flyttstädningen är i trygga händer.
  • Vi lovar kvalitet. Vi strävar alltid efter att leverera enastående kvalitet och service i våra tjänster. Vi lovar att du blir nöjd med flyttstäd från Städtagen.

Boka flyttstäd

För en skinande ren och fräsch miljö – boka flyttstäd med Städtagen! Vårt dedikerade team av erfarna städproffs ser till att varje yta rengörs noggrant och att ditt hem eller kontor blir helt redo för nästa kapitel. Med vårt fokus på detaljer och noggrannhet kan du lita på att vi lämnar inget åt slumpen. Boka vår flyttstädning och upplev skillnaden i varje hörn. För övriga tjänster se våra sidor för fönsterputs, storstädning och företagsstädning.

Frågor och Svar

Hur många timmar tar en flyttstädning?

En flyttstädning tar normalt sett mellan 6 och 12 timmar, beroende på storleken och skicket på bostaden. Det är viktigt att anpassa tiden utifrån hur omfattande städningen behöver vara för att uppfylla de specifika kraven för flyttstäd.

Hur noga ska en flyttstädning vara?

Flyttstädning bör vara mycket noggrann för att uppfylla höga standarder och förväntningar från fastighetsägare och mäklare. Varje del av bostaden, inklusive mindre detaljer, bör rengöras och lämnas i ett väl underhållet skick.

Måste man putsa fönster vid flyttstäd?

Ja, fönsterputsning ingår vanligtvis i en grundlig flyttstädning. Det är en viktig del för att säkerställa att hela bostaden är ren och prydlig vid överlämnandet. Detta bidrar till att uppfylla de krav som fastighetsägare och mäklare har för en komplett flyttstädning.

Vad är ett normalt pris för flyttstädning?

Priset för flyttstädning varierar beroende på faktorer som bostadens storlek och skick. Hos Städtagen kostar det 275 kr per timme. Kontakta oss för en skräddarsydd offert för att få en tydlig uppfattning om kostnaderna för din flyttstädning.

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.