Visningsstädning

En bostadsförsäljning är för många den viktigaste affären de gör i sitt liv. Så om det är någon gång du ska fokusera på att göra ett gott första intryck så är det då. Boka visningsstädning med Städhjälpen!

Städning inför visning

Vi vågar påstå att en bra utförd visningsstädning faktiskt kan vara med och påverka slutpriset då spekulanternas första intryck kan vara den känslan som sitter kvar. Så, lämna inget åt slumpen utan låt oss på Städtagen göra jobbet!

En städning inför visning, eller fotografering av bostaden, ställer precis som en storstädning höga krav på utförande och resultat. Målet är ett rent hem som både känns och doftar fräscht. Skillnaden här är att bostaden ska se skinande och orörd ut en tid efter städningen är klar. Därför är det i många fall enklare om ni som bor där är någon annanstans och låter ett städbolag sköta städningen. Bokar du en visningsstädning med Städtagen så garanterar vi skinande resultat och att vi lämnar den orörd – redo att fotas eller visas!

Visningsstädning

Visningsstädning i Stockholm och Uppsala

Städtagen finns i Uppsala och vi genomför visningsstädning i hela Stockholm och Uppsala. Ska du sälja din bostad så tveka inte att kontakta oss för att planera hur just din visningsstädning ska gå till. Ska den genomföras innan fotograferingen eller inför visningen? Har du flera visningstillfällen kanske du behöver boka in en ytterligare, kompletterande städning där emellan. Vill du även att vi ska putsa dina fönster så ordnar vi självklart det, så att hemmet får ett extra skinande resultat. Självklart har du möjlighet till ROT-avdrag när du bokar en visningsstädning.

När bostaden sedan är såld och flytten ska gå så kan vi självklart hjälpa till med den slutgiltiga flyttstädningen.

Välkommen att kontakta oss på e-mail info@stadtagen.se eller tel 018-15 11 85 för bokning av ett personligt besök!

Städning inför visning

Hur kan vi hjälpa dig?


Välj om du vill bli uppringd eller om du vill skicka in en specifik förfrågan