Bostadsförsäljning

Visningsstädning

Varför Städtagen

Städning inför visning

En bostadsförsäljning är för många den viktigaste affären de gör i sitt liv. Så om det är någon gång du ska fokusera på att göra ett gott första intryck så är det då. Boka visningsstädning med Städhjälpen!

Städning inför försäljning av bostad

Vi vågar påstå att en bra utförd visningsstädning faktiskt kan vara med och påverka slutpriset då spekulanternas första intryck kan vara den känslan som sitter kvar. Så, lämna inget åt slumpen utan låt oss på Städtagen göra jobbet!

En städning inför visning eller fotografering av bostaden ställer precis som en storstädning höga krav på utförande och resultat. Målet är ett rent hem som både känns och doftar fräscht. Skillnaden här är att bostaden ska se skinande och orörd ut en tid efter städningen är klar. Därför är det i många fall enklare om ni som bor där är någon annanstans och låter ett städbolag sköta städningen. Bokar du en visningsstädning med Städtagen så garanterar vi skinande resultat och att vi lämnar den orörd – redo att fotas eller visas!

Visningsstädning i Stockholm och Uppsala

Städtagen finns i Uppsala och vi genomför visningsstädning i både Stockholm och Uppsala. Ska du sälja din bostad så tveka inte att kontakta oss för att planera hur just din visningsstädning ska gå till. Ska den genomföras innan fotograferingen eller inför visningen?

Har du flera visningstillfällen kanske du behöver boka in en ytterligare, kompletterande städning däremellan. Om du även vill att vi ska putsa dina fönster så ordnar vi självklart det, så att hemmet får ett extra skinande resultat. Självklart har du möjlighet till RUT-avdrag när du bokar en visningsstädning.

Städning inför visning – Skapa det perfekta första intrycket

När det är dags att sälja din bostad, är det avgörande att lämna ett starkt första intryck på potentiella köpare. Visningsstädning och städning inför fotografering är två av de mest betydelsefulla stegen för att nå detta mål. På Städtagen erbjuder vi specialiserade tjänster för visningsstädning som hjälper dig att maximera värdet på din fastighet och locka fler intresserade köpare.

Varför välja Städtagen för visningsstäd?

Visningsstädning handlar inte bara om att rengöra ditt hem. Det handlar om att presentera din fastighet på bästa möjliga sätt och få den att skina. Här är några skäl till varför visningsstädning är avgörande:

1. Första intrycket – Potentiella köpare bildar sig omedelbart en uppfattning om din fastighet. En ren och välskött bostad ger ett positivt första intryck.

2. Ökad attraktivitet – En ren bostad är mer attraktiv för köpare och kan motivera dem att erbjuda ett högre pris.

3. Snabbare försäljning – Genom att förbereda din fastighet för visning kan du potentiellt sälja den snabbare och undvika en utdragen försäljningsprocess.

Vår städning inför visning inkluderar en noggrann genomgång av hela din fastighet. Vårt team av erfarna städexperter arbetar enligt följande steg: Vi börjar med en noggrann rengöring av varje rum, inklusive dammsugning, moppning, dammtorkning och fönsterputsning. Vi hjälper till att arrangera möbler och dekorera för att framhäva ditt hems bästa funktioner och ser till att ditt hem doftar fräscht och inbjudande.

Städtagen förstår vad som krävs för att få din fastighet att sticka ut och skapa ett minnesvärt intryck på potentiella köpare. Med vårt fokus på detaljer och kvalitet kan du känna dig trygg med att din fastighet kommer att vara i bästa möjliga skick för visning.

När bostaden sedan är såld och flytten ska gå så kan vi självklart hjälpa till med den slutgiltiga flyttstädningen. Välkommen att kontakta oss på e-mail info@stadtagen.se eller tel 018-15 11 85 för bokning av ett personligt besök!

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.