Fönsterputs Uppsala

En väl utförd fönsterputs kan vara skillnaden på om ditt hem eller kontor upplevs välstädat eller inte. Lämna inte det åt slumpen. Lämna det åt Städtagen!

Putsa fönster

Precis som ett par välputsade fönster kan lyfta ett helt rum så kan fläckiga och smutsiga fönster göra att det inte uppfattas helt rent – även om det i själva verket är nystädat! Vi på Städtagen vet hur svårt det kan vara att själv få till det perfekta resultatet på fönsterputsningen. Vill du få hjälp att putsa dina fönster, och dessutom bli garanterad fläckfritt resultat? Vi erbjuder fönsterputs i Uppsala med omnejd och är redo att ta oss an era fönster. Kontakta oss redan idag!

Fönsterputs Uppsala

Fönsterputsare

Sedan starten 2017 har Städtagen haft som motto att när vi lämnar platsen vi städat, så kan det inte bli renare! Därför är det en självklarhet för oss att kunna erbjuda fönsterputsning i våra städtjänster. Vi erbjuder både privat- och företagskunder abonnemang med en eller ett par fönsterputsningar per år. Det går också utmärkt att boka till fönsterputsning i samband med en hemstädning eller storstädning. Hör av dig till oss så tittar vi på vilken lösning som passar just era behov.

Välkommen att kontakta oss på e-mail info@stadtagen.se eller tel 018-15 11 85 för bokning av ett personligt besök!

Putsa fönster, fönsterputsare

När ni bokar en fönsterputsning via Städtagen så kan ni vara trygga med att vi lämnar era fönster skinande rena! Vi har många års erfarenhet av att putsa fönster och vi håller med allt material som krävs. Meddela oss om ni har speciella fönster såsom fönster på hög höjd, hela glasväggar eller på annat sätt svåråtkomliga fönsterpartier. Det mesta går att lösa och vårt mål är som sagt – renare kan det inte bli!

Hur kan vi hjälpa dig?


Välj om du vill bli uppringd eller om du vill skicka in en specifik förfrågan