Fönsterputs

Fönsterputs Uppsala

Varför Städtagen

Fönstertvätt

En väl utförd fönsterputsning kan vara skillnaden mellan om ditt hem eller kontor upplevs som välstädat eller inte. Lämna inte det åt slumpen. Lämna det åt Städtagen!

Fönstertvätt är en konst, och våra skickliga fönsterputsare i Uppsala behärskar denna konst till perfektion. Med avancerade tekniker och högkvalitativa rengöringsmedel tar vi oss an alla typer av fönster, oavsett storlek eller svårighetsgrad. Från traditionella fönster till stora glaspartier, vi garanterar ett strålande resultat varje gång.

Storstädning med fönsterputs

Fönsterputs är en avgörande del av en fullständig storstädning, och med vår expertis säkerställer vi att alla fönster skiner klart och bidrar till en mer inbjudande atmosfär. Låt oss ta hand om fönsterputsen så du kan fokusera på det som är viktigt för dig.Det går utmärkt att boka till fönsterputsning i samband med en hemstädning eller storstädning. Hör av dig till oss så tittar vi på vilken lösning som passar för just era behov.

Fönsterputs pris per ruta

Vårt pris per ruta för fönsterputs är utformat för att ge dig flexibilitet och transparens. Vi förstår att varje kund har unika behov och erbjuder därför skräddarsydda lösningar som speglar just din situation. Våra priser är konkurrenskraftiga och speglar vår höga servicenivå och kvaliteten på det arbete vi utför.

Lägg tid på rätt saker. Låt oss ta hand om städet.

Tryggt med Städtagen

Varför Städtagen?

Städtagen står för kvalitet och tillförlitlighet när det kommer till fönsterputsning i Uppsala. Vi strävar efter att leverera fläckfria resultat som överträffar dina förväntningar, varje gång. Vårt team av erfarna fönsterputsare tar sig an varje projekt med professionalism och engagemang, oavsett om det är en del av en storstädning eller en enstaka tjänst. Med Städtagen kan du lita på att dina fönster får den omsorg och expertis de förtjänar.

Kontakta oss idag för att uppleva skillnaden med skinande rena fönster som förhöjer hela ditt hem eller kontors utseende. Med Städtagen blir det inte bara renare – det blir perfekt.

Fönstertvätt

Trygghet & erfarenhet

När du bokar en fönsterputsning via Städtagen så kan du vara tygg med att vi lämnar dina fönster skinande rena! Vi har många års erfarenhet av att putsa fönster och tar med oss allt material som krävs.

Storstädning med fönsterputs

Svåråtkomliga fönsterpartier

Meddela oss om ni har speciella fönster såsom fönster på hög höjd, hela glasväggar eller på annat sätt svåråtkomliga fönsterpartier. Det mesta går att lösa och vårt mål är som sagt – renare kan det inte bli!

Frågor och svar

Vad kostar fönsterputs i timmen?

275 kr/timme inkl moms och efter rutavdrag.

Vad har fönsterputsarna i vattnet?

Städtagen arbetar alltid med miljömärkta produkter och anpassar dem efter vilken typ av fönster vi ska tvätta.

Måste man putsa fönster vid flyttstäd?

Fönsterputs är något som ska utföras i samband med flyttstädning därför ingår fönsterputs i vår flyttstädning.

Vad ingår i fönsterputs?

Förutom att vi givetvis putsar rutorna så ingår även att vi rengör fönsterkarmarna och fönsterbrädan om det möjligt.

När på året är det bäst att putsa fönster?

På våren efter att gatorna sopats rena från grus och till hösten innan kylan kommer brukar vanligtvis vara bästa tiden att putsa fönster. Det går även bra att putsa fönster på sommaren i strålande sol men även på vintern vid minusgrader – dock kan resultatet påverkas av extrema väderförhållanden.

Hur kallt kan det vara när man putsar fönster?

Vi brukar inte putsa fönster om det är kallare än -5 grader ute. Ur arbetsmiljösynpunkt putsar vi vanligtvis inte fönster när det är kallare än så. Resultatet vid fönsterputs kan också försämras av extrema väderförhållanden.

Får man rutavdrag för fönsterputs?

Ja. Fönsterputs räknas in som hushållsnära tjänst.

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.