Vi städar ert företag

Företagsstädning i Uppsala och Stockholm

Företagsstädning

Städhjälp företag

Företagsstäd är ett viktigt verktyg i affärsvärlden. Det spelar ingen roll om det är en reception, ett kontor eller en liten butik. En sak är säker – första intrycket är viktigt.

Städning för företag, företagsstäd

Skräddarsytt arbete

Renhållningen är en stor del av det första intrycket som ditt företag levererar till såväl gäster som anställda. Oavsett vad ditt företag, organisation eller verksamhet sysslar med så kan vi hjälpa till med städningen. Vi skräddarsyr vårt arbete utifrån dina behov så att ni får den städhjälp som passar er bäst. Det är svårt att lyckas ändra ett första intryck, så låt våra erfarna medarbetare se till att ert företag ger era besökare den bästa möjliga känslan från första gången de besöker er.

Unik och balanserad underhållsplan

Vi vet att företagsstäd inte bara handlar om att hålla rent, det måste göras smart och effektivt. Det räcker inte att bara damma av skrivborden här och där eller att bara dammsuga golvet för att kontoret ska bli rent på riktigt. Städning är lika mycket förebyggande som aktivt. Vi upprättar en unik och balanserad underhållsplan baserad på ditt företags städbehov. Denna kan inkludera underhållsstäd, golvvård, allmän städning, entrémattor, fönsterputsning, desinficering, tvätta möbler såsom kontorsstolar, kassera återvinningskärl samt att tvätta gardiner och textilier. Vi städar från tak till golv så att hela kontoret rengörs väl och inga detaljer missas.

Lägg tid på rätt saker. Låt oss ta hand om städet.

Städerska städar företag

Städning för företag – viktigt för hälsan

Det kan tyckas självklart, men att hålla kontoret rent är oerhört viktigt för hälsan. Som företagare vet vi hur upptagen man kan vara, och ett enkelt sätt att frigöra tid är att låta någon annan sköta om lokal och städ.

Representativ arbetsplats

Dina anställda kanske sitter på de finaste platserna i stan, men om det finns dammråttor i hörnen och smuts i handfatet inne på toaletten så blir det inte bara obehagligt att arbeta – det ser inte heller bra ut när kunder eller affärspartners kommer för att besöka er. Det är lätt att bli hemmablind när man jobbar i en vardaglig miljö, men dina gäster märker om det inte är städat.

Därför är det extra viktigt att ta hjälp av en bra städfirma, så att du inte behöver tänka själv. Du vill ha mer tid för dina uppgifter, och vi vill hjälpa dig! Du kan luta dig tillbaka och njuta av att varje skrymsle och vrå är rena.

Djupgående alternativ

Vi erbjuder även mer djupgående alternativ, till exempel köksstädning där kylskåp och spishällar rengörs mer djupgående.

Systematiskt städ

Kontorsmöbler är viktiga och bör rengöras regelbundet för att alla ska ha en bekväm och trygg arbetsmiljö. Genom att rengöra ytor som kanske inte är synliga för blotta ögat förhindrar du att de återstående delarna blir smutsiga snabbare.

När vi gör kontorsstädning i Uppsala och Stockholm ser vi till att alltid arbeta utifrån en checklista som innehåller alla nödvändiga moment. Det kan till exempel vara att ta bort fläckar från möbler, ta bort mögel, torka ur vägguttag och att rengöra områden som kök och badrum så att de är riktigt friska och fräscha. Den kanske mest självklara anledningen till att du bör anlita professionell hjälp för att rengöra gemensamma badrum och kök är för att begränsa och förhindra spridning av sjukdomar.

Städerska städar ett kök hos företag

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.