Trappstädning och företagsstäd

Trappstädning och företagsstäd i Uppsala

Alla vet att man arbetar och bor bättre i en ren miljö. Vi hjälper er skapa en bättre arbetsmiljö för både anställda och potentiella kunder. Kontoret eller hemma, låt oss hålla det rent. 

Trappstädning och företagsstäd med glänsande resultat

Företagsstäd är ett viktigt verktyg i affärsvärlden. Det spelar ingen roll om det är en reception, ett kontor eller en liten butik. En sak är säker – första intrycket är viktigt. Från första sekund när någon går in i ditt hem eller tillochmed din trappuppgång, skapas ett intryck. Oavsett vad ditt företag, organisation eller verksamhet sysslar med så kan vi hjälpa dig att städa. Vi skräddarsyr vårt arbete utifrån dina behov så att du får den städhjälp som passar dig bäst. Det är svårt att lyckas ändra ett första intryck, så låt våra erfarna medarbetare se till att ditt företag ger dina besökare den bästa möjliga känslan från första gången de passerar tröskeln!

Det kan tyckas självklart, men att hålla kontoret rent är oerhört viktigt för hälsan. Som företagare vet vi hur upptagen man kan vara, och ett enkelt sätt att frigöra tid är att låta någon annan sköta om lokal och städ. Dina anställda kanske sitter på de finaste platserna i stan, men om det finns dammråttor i hörnen och smuts i handfatet inne på toaletten blir det inte bara obehagligt att arbeta – det ser inte heller bra ut när kunder eller affärspartners kommer för att besöka er. Det är lätt att bli hemmablind när man jobbar i en vardaglig miljö, men dina gäster märker om det inte är städat. Därför är det extra viktigt att söka hjälp av en bra städfirma, så att du inte behöver tänka själv. Du vill ha mer tid för dina uppgifter, och vi vill hjälpa dig! Du kan luta dig tillbaka och se att varje skrymsle och vrå är rena. Vi städar också trappor för lägenhetsföreningar, stora som små. 

Företagsstäd från Städtagen i Uppsala

Vi jobbar gärna med dig för att skapa en specifik lösning för dig, beroende på din verksamhet och utrymme. En ren arbetsmiljö är en stor och viktig del för att trivas på sin arbetsplats, sitt arbete, och kunna leverera bästa möjliga resultat. Vi på Städtagen i Uppsala erbjuder hemstädning och kontorsstädning för att förbättra verksamhetens produktivitet. 

Vi vet att företagsstäd inte bara handlar om att hålla rent, det måste göras smart och effektivt. Det räcker inte att bara damma av skrivborden här och där, eller bara dammsuga golvet för att kontoret ska bli riktigt rent. Städning är lika mycket förebyggande som aktivt. Vi upprättar en unik och balanserad underhållsplan baserad på ditt företags städbehov. Denna kan inkludera underhållsstäd, golvvård, allmän städning, entrémattor, fönsterputsning, desinficering, tvätta möbler såsom kontorsstolar, kassera återvinningskärl samt att tvätta gardiner och textilier. Vi städar från tak till golv så att hela kontoret rengörs väl och att inga detaljer missas. 

En dammfri miljö är inte bara bra för alla som arbetar och vistas i lokalerna, det är också bra för datorer och annan elektronisk utrustning som snabbt kan slitas ut om de lämnas i en smutsig miljö. Mer djupgående alternativ finns också, till exempel köksstädning, där kylskåp och spishällar rengörs mer djupgående. Kontorsmöbler är viktiga och bör också rengöras för att alla ska ha en bekväm och trygg miljö.

Genom att rengöra ytor som kanske inte är synliga för blotta ögat förhindrar du att de återstående delarna blir smutsiga snabbare.  När vi gör kontorsstädning i Uppsala ser vi till att alltid arbeta efter en checklista som innehåller alla nödvändiga moment. Det kan till exempel vara att ta bort fläckar från möbler, ta bort mögel, torka ur vägguttag och att rengöra områden som kök och badrum så att de är riktigt fräscha och friska. Den kanske mest självklara anledningen till att du bör rengöra gemensamma kök och badrum med professionell hjälp är för att begränsa och förhindra spridning av sjukdomar. 

Kontakta oss på Städtagen Uppsala

E-mail: info@stadtagen.se

Kontakta oss!


Fyll i informationen så återkopplar vi inom kort.