Hemstäd

Att anlita en städfirma för städhjälp hemma underlättar i vardagen och du får tid över till annat. Städtagen erbjuder hushållsnära tjänster utifrån era behov med fokus på att leverera städning av högsta kvalité med så bra service som möjligt.

Städhjälp hemma

Vi på Städtagen är inte bara noggranna med att erbjuda städning av högsta kvalité, utan vi är även måna om att leverera en högklassig service. Vi vet hur viktigt det är med kontinuitet. Att som kund veta att samma personer kommer och städar varje vecka. Därför erbjuder vi er ett eget team som ansvarar för städningen av ert hem. Fördelarna är många men framför allt så garanterar det här att det alltid finns någon som kan rutinerna och vet hur just ni vill ha städningen i ert hem.

Vi på Städtagen är noga med att ge kunder en fantastisk städupplevelse för att på så sätt förtjäna våra kunders förtroende. Vi anpassar oss efter dina behov och vi kommer överens om ett abonnemang och ett upplägg av hemstäd som passar er bäst. Vid ett städabonnemang kostar hemstädning 260:- per timme.

Vi kan hjälpa till med alla möjliga vardagssysslor som strykning, tvätt och disk. Vi kan även erbjuda enstaka besök för storstädning vid behov, exempelvis efter en renovering eller storstädning av kök och badrum. Pris för storstäd är 275:- per timme.

Välkommen att kontakta oss på e-mail info@stadtagen.se eller tel 018-15 11 85 för bokning av ett personligt besök!

Hur kan vi hjälpa dig?


Välj om du vill bli uppringd eller om du vill skicka in en specifik förfrågan