Hemstäd

Hemstädning Uppsala

Varför Städtagen

Hemstäd som underlättar

Vill du ha tid och energi till annat än städning? När du anlitar Städtagen för städning hemma får du både ett rent hem och tid att lägga på annat. Vi erbjuder prisvärd hemstädning och andra hushållsnära tjänster utifrån dina behov – alltid med fokus på högsta kvalitet och service.

hemstädning Uppsala

Vad ingår i Städtagens hemstäd?

När du anlitar Städtagen för hemstädning anpassar vi oss efter dina behov och kommer tillsammans med dig överens om vilket abonnemang och upplägg av hemstäd som passar dig bäst. Vi kan bland annat hjälpa dig med vanliga vardagssysslor såsom tvätt, disk och strykning samt städning som dammsugning och våttorkning.

Dessutom kan vi självklart erbjuda enstaka besök för storstädning när ditt hem är i behov av det, exempelvis efter en renovering eller för storstädning av kök och badrum. Vi erbjuder exempelvis veckovis/månadsvis hemstäd och enstaka städning när du bara är i tillfälligt behov av en städfirma.

Vi hjälper dig med allt ifrån en grundlig städhjälp i stor villa till en enklare hemstädning i lägenhet.

Hemstäd Uppsala pris

För vår populära och prisvärda hemstädning har vi ett städabonnemang som kostar 285 kr per timme. Vi anpassar städningen efter dina behov och kommer alltid överens innan om exakt checklista – vill du till exempel ha extra städning i köket eller hjälp med sysslor som tvätt och disk? För detta pris får du hemstäd av högsta kvalitet och alltid personlig service.

Prisexempel

Vår uträkning för städning 4 timmar/tillfälle, efter rutavdrag. Framkörningsavgift tillkommer.

  • Varje vecka 4 568 kr/månad
  • Varann vecka 2 284 kr/månad
  • En gång i månaden: 1142 kr/månad

Är du i behov av städtjänst hemma? Kontakta oss via vårt formulär så hjälper vi dig få mer tid till annat! Var det längesen du städade ordentligt så är det kanske en omfattande storstädning du ska boka!

En städtjänst med högklassig service

När vi utför hemstädning erbjuder vi inte bara noggrann städning – vi levererar också högklassig service. Vi förstår värdet av att ta hand om ditt hem just så som du vill ha det, och vi vet hur viktigt det är med kontinuitet. Därför erbjuder vi dig ett eget team som ansvarar för din hemstädning, så att du som kund vet att det är samma personer som kommer och städar varje tillfälle. På så sätt vet du att det alltid finns någon på plats som vet hur just du vill ha din städning hemma och som kan rutinerna för just ditt hem.

Vi vet att vägen till ditt förtroende är en trygg, noggrann och prisvärd städupplevelse.

Vanliga frågor hemstäd

Hur lång tid tar en hemstädning?

Hemstäd tar alltifrån tre till åtta timmar. Hur lång tid det tar att städa ert hem beror på ytan som ska städas och om det är några tilläggstjänster som ska ingå i städningen.

Vad ingår i en hemstädning?

Vi har en checklista på vad som ingår i vår hemstädning. Den får du via mejl tillsammans med offerten. Vi går även igenom den på det kostnadsfria hembesöket, tillsammans med era önskemål.

Vad kostar hemstädning?

285 kr/timme, inklusive moms och efter rutavdrag.

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.