Städhjälp

Hemstädning Uppsala & Stockholm

Varför Städtagen

Städhjälp som underlättar

Vill du ha tid och energi till annat än städning? När du anlitar Städtagen för städning hemma får du både ett rent hem och tid att lägga på annat. Vi erbjuder prisvärd hemstädning och andra hushållsnära tjänster utifrån dina behov – alltid med fokus på högsta kvalitet och service.

Vad ingår i Städtagens hemstäd?

När du anlitar Städtagen för hemstädning anpassar vi oss efter dina behov och kommer tillsammans med dig överens om vilket abonnemang och upplägg av hemstäd som passar dig bäst. Vi kan bland annat hjälpa dig med vanliga vardagssysslor såsom tvätt, disk och strykning samt städning som dammsugning och våttorkning.

Dessutom kan vi självklart erbjuda enstaka besök för storstädning när ditt hem är i behov av det, exempelvis efter en renovering eller för storstädning av kök och badrum. Vi erbjuder exempelvis veckovis/månadsvis hemstäd och enstaka städning när du bara är i tillfälligt behov av en städfirma.

Vi hjälper dig med allt ifrån en grundlig städhjälp i stor villa till en enklare hemstädning i lägenhet.

Städhjälp till bra pris

För vår populära och prisvärda hemstädning har vi ett städabonnemang som kostar 260 kr per timme. Vad du vill ha städat/uträttat i ditt hem kommer vi alltid överens om innan – vill du till exempel ha städning i badrum, kök och sovrum eller hjälp med sysslor som tvätt och disk? För detta pris får du hemstäd av högsta kvalitet och alltid personlig service. Kostnaden för hemstäd vid större städning (storstäd) är 275 kr per timme.

Är du i behov av städtjänst hemma? Kontakta oss via vårt formulär så hjälper vi dig få mer tid till annat!

En städtjänst med högklassig service

När vi utför hemstädning erbjuder vi inte bara noggrann städning – vi levererar också högklassig service. Vi förstår värdet av att ta hand om ditt hem just så som du vill ha det, och vi vet hur viktigt det är med kontinuitet. Därför erbjuder vi dig ett eget team som ansvarar för din hemstädning, så att du som kund vet att det är samma personer som kommer och städar varje tillfälle. På så sätt vet du att det alltid finns någon på plats som vet hur just du vill ha din städning hemma och som kan rutinerna för just ditt hem.

Vi vet att vägen till ditt förtroende är en trygg, noggrann och prisvärd städupplevelse.

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.