Städning av dödsbo

Dödsbostädning

Fönsterputsning

Dödsbostädning i Uppsala och Stockholm

Städtagen har många års erfarenhet av att städa olika dödsbon. Vi förstår vikten av att detta ska fungera på ett smidigt och värdigt sätt så att ni anhöriga kan fokusera på annat. Vill vara din pålitliga partner för professionell dödsbostädning i Uppsala och Stockholm omnejd. Vi förstår att hanteringen av ett dödsbo kan vara både känslosam och krävande. Med vår erfarenhet och expertis tar vi hand om hela processen för att underlätta för dig i denna svåra tid.

Flyttstäd Uppsala

Dödsbostädning med Städtagen

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dödsbostädning, anpassade efter dina behov och önskemål. Vårt erfarna team av professionella städare tar hand om allt från sanering och rengöring till bortforsling av möbler och prylar. Vi arbetar effektivt och diskret för att säkerställa att bostaden återlämnas i ett rent och värdigt skick. Meddela oss exakt vad ni behöver hjälp med så hittar vi en lösning.

Dödsbostädning pris

Priset på dödsbostädning varierar beroende på vad som ska ingå. Är bostaden tom och ska bara flyttstädas eller behöver ni hjälp att tömma bostaden? Dödsbostädning omfattas inte av ROT-avdraget, men vi kommer alltid överens om priset innan, så att det inte dyker upp några oväntade utgifter.

Varför välja Städtagen för din dödsbostädning?

  • Erfarenhet och professionalism
  • Diskret och respektfullt arbete
  • Skräddarsydda lösningar efter dina behov
  • Transparent prissättning där vi tydligt kommer överens om vad som ska ingå i städningen

Vanliga frågor dödsbostädning

Måste man flyttstäda dödsbo?

Dödsbo måste tömmas och flyttstädas innan försäljning och överlämning. Vi på Städtagen kan hjälpa er med tömning av lägenheten och bortforsling av bohag och sedan med en flyttstädning.

Hur mycket kostar det att tömma och städa ett dödsbo?

Priset beror på vad som ska ingå i städningen. Om bostaden är tom och bara ska flyttstädas eller om ni behöver hjälp att tömma bostaden, är faktorer som påverkar slutpriset.

Kan man få RUT-avdrag för städning av dödsbo?

Enligt Skatteverket kan RUT-avdraget göras för alla tjänster som utfördes före dödsfallet, vilket innebär att dödsbostädning inte kan omfattas av denna skattereduktion. Observera att inte heller anhöriga kan få skattereduktion för arbete som har utförts i dödsboet.

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.