Vi hjälper dig under ditt byggprojekt

Byggstädning

Byggstädning

Byggstäd

Att mycket smuts och byggdamm uppstår under ett bygge är såklart oundvikligt. Därför är byggstädning en viktig del av alla bygg- och renoveringsprojekt. Vår erfarna personal på Städtagen hjälper dig med ditt byggstäd – oavsett om det gäller nyproduktion, renovering, ombyggnation eller ett annat slags projekt. Under vårt byggstäd säkerställer vi effektivt att dina lokaler är redo att användas precis som planerat, och skräddarsyr arbetet så det passar för just ditt byggprojekt.

Städa byggdamm

Städa byggdamm

Byggdamm är ett vanligt problem vid alla typer av byggprojekt. Trots försiktighetsåtgärder som skyddsplast tar det sig enkelt in i olika vrår och fastnar lätt på väggar, golv och kläder. Byggdamm kan dessutom påverka både inomhusklimat och hälsa negativt om det inte tas om hand på rätt sätt.  

Att städa byggdamm är därför en mycket viktig och central del av all byggstädning. När du har renoverat, byggt nytt eller gjort en mindre ombyggnation hjälper vi på Städtagen dig med att städa byggdamm så att miljön blir ren och hälsosam igen. Vi har rätt verktyg och metoder för att effektivt hantera och städa byggdamm, oavsett lokal eller bygge.

Byggstädning för ditt företag

Vi på Städtagen anpassar vår byggstädning efter ditt företags unika behov. Vi erbjuder en städlösning som passar just dig, oavsett projektets omfattning och om det gäller en engångsinsats eller regelbundet byggstäd för ett pågående projekt. Du kan även kombinera din byggstädning med våra andra tjänster, såsom fönsterputsning, trappstädning, butiksstädning eller annan företagsstädning.

Lägg tid på rätt saker. Låt oss ta hand om städet.

Byggstäd

Byggstädning för privatpersoner

Självklart kan även du som privatperson anlita oss för byggstäd, exempelvis vid en husrenovering. Oavsett om det gäller företag, privatbostad, bostadsrättsförening eller annan verksamhet hjälper vi dig med en skräddarsydd byggstädning.

Effektivt byggstäd med Städtagen

Behöver du hjälp med byggstädning? Vi har lång erfarenhet av byggstäd och annan städning, använder miljövänliga städmaterial och självklart har alla våra medarbetare trygga anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår noggrannhet och kvalitet ger dig som kund den trygghet du förtjänar. Kontakta oss via formuläret nedan så tar vi fram en offert anpassad för just ditt byggstäd!

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.