Vi städar din butik

Butiksstädning

Butiksstädning

Butiksstäd

Att din butik är ren och välstädad är helt avgörande för att skapa ett positivt första intryck för alla som besöker den. En välstädad butik ger nöjdare kunder, uppfyller hygienkraven och förbättrar såklart arbetsmiljön för dina anställda. Därför erbjuder Städtagen professionell butiksstädning i Uppsala och Stockholm, som alltid skräddarsys efter din butiks specifika behov och önskemål. Vi sköter butiksstädet så att du kan fokusera på det viktigaste – din verksamhet.

Butiksstädning

Vi sköter din butiksstädning

Professionell butiksstädning handlar alltså både om hygien och om att ge dina kunder en bra upplevelse och bild av butiken. Med dammiga hyllor, smutsiga golv och kvarlämnat skräp hamnar dina produkter i skymundan och din personal måste fokusera på städning i stället för service och sina vanliga arbetsuppgifter. När du anlitar Städtagen för butiksstäd säkerställer vi bland annat rena golv, skinande ytor och fläckfria speglar – vilket skapar en välkomnande atmosfär som uppmuntrar kunder att stanna längre och återkomma ofta. Regelbundet butiksstäd bidrar också till att minimera allergener, damm och smuts, vilket är viktigt för både kunder och personal.

Butiksstädning för olika branscher

Vi tar självklart hänsyn till att hygienkraven varierar i olika branscher, och skräddarsyr gärna vår butiksstädning utifrån just dina krav. För exempelvis en klädbutik kan fokus ligga på att hålla hyllor och golv fria från damm och smuts samt att ta bort fläckar och fingeravtryck från fönster och speglar. I exempelvis en livsmedelsbutik, där kraven på professionell och regelbunden städning är mycket strikta för att förhindra bakterietillväxt, kan främsta fokus under butiksstädningen ligga på att säkerställa att alla ytor där mat hanteras är rena och säkra.

Oavsett vilken slags butik du har så är noggrann och regelbunden butiksstädning viktigt för att skapa ett positivt intryck, uppfylla hygienkraven och ge dina anställda en trevligare arbetsmiljö

Det ingår i butiksstäd

Vår tjänst för butiksstädning anpassas alltid utifrån dina krav och önskemål. Vi skräddarsyr alltså vår tjänst utifrån vad just du behöver, men vanligtvis inkluderar vårt butiksstäd exempelvis:

  • Rengöring av toalett/badrum, mattor och andra delar av butiken
  • Rengöring av personalutrymmen
  • Dammsugning och våttorkning av golv
  • Dammtorkning av hyllor, lister och liknande ytor
  • Desinficering av exempelvis betalterminaler och handtag
  • Polering av speglar och glas
  • Tömning av papperskorgar
  • Påfyllning av tvål, pappershanddukar och andra engångsartiklar

Lägg tid på rätt saker. Låt oss ta hand om städet.

Butiksstäd fönster

Flexibla tider

Vi bestämmer tillsammans med dig både hur ofta och när butiksstädningen ska ske utifrån din verksamhets behov. Butiksstädet kan till exempel ske efter stängning, tidigt på morgonen eller under lugnare tider på dagen. Självklart kan du även kombinera din vanliga butiksstädning med någon av våra andra tjänster – exempelvis genom att lägga till fönsterputs vid behov.

Flexibla scheman

VI förstår att ditt behov av butiksstädning kan skilja sig beroende på exempelvis årstid, kampanjer eller inför stora högtider. Genom att ha flexibla och noga planerade städscheman kan vi ta fram den bästa planen för både dig och din personal, samtidigt som butiken alltid är redo att ta emot besökare. När du har frågor eller vill justera schemat för ditt butiksstäd finns vi tillgängliga för att hjälpa dig!

Få en skinande ren butik

Behöver du hjälp med butiksstädning? Våra erfarna medarbetare hjälper dig till en välstädad butik, alltid med fokus på service, kvalitet och ett skinande rent resultat. Med vårt breda utbud av tjänster som kontorsstädning, fönsterputsning, byggstädning och annan slags företagsstädning, kan vi hjälpa dig att skapa en ren och inbjudande miljö som både kunder och anställda uppskattar. Kontakta oss via formuläret nedan så kan vi ta fram en offert för butiksstäd som passar just din verksamhet. Renare kan det inte bli!

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.